SQUARE SHOP

Promotivni letak (newsletter)

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016 ("GDPR") i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine br. 42/2018; "Zakon"), unošenjem oznake na predviđeno polje izričito dajem privolu trgovačkom društvu MAGDIS d.o.o. ,Sveta Nedelja (Grad Sveta Nedelja), Augusta Šenoe 37, OIB: 67546850528 ("Društvo") da moje osobne podatke prikupljene u svrhu dostavljanja obavijesti za Biobazu, može obrađivati i u marketinške svrhe.

S obzirom na navedeno, upoznat/a sam s činjenicom da osobni podatci uključuju:

  • ime i prezime
  • e-mail
  • spol
  • grad prebivališta/boravišta
  • država prebivališta/boravišta.

Davanjem ove privole pristajem da se ti podatci obrađuju na način da mi Društvo na e-mail adresu dostavlja promotivne letke (newsletter) koji sadrže informacije o uslugama, novostima i pogodnostima Društva.

Pritom, također potvrđujem da sam upoznat/a sa činjenicom da će Društvo te osobne podatke obrađivati isključivo u navedene svrhe, da će ti osobni podatci biti tretirani kao povjerljivi, te da ako želim, u svakom trenutku mogu povući ovu privolu, odnosno zatražiti prestanak obrade u navedenu svrhu. Upoznat/a sam da takvo svoje pravo ostvarujem slanjem e-maila na Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., klikom na link "uklonite s liste primatelja" koji se nalazi u podnožju naših e-mailova ili poštom na adresu:

MAGDIS d.o.o.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Augusta Šenoe 37

10 431 Sveta Nedelja