SQUARE SHOP

Royal szuperbarnító dzsem a gyors barnulásért és bronzbarna bőrért

99%-BAN TERMÉSZETES EREDETŰ
250ml
Fogyasztói ár17,41 €

99%-ban természetes innovatív formula a gyors, természetes és egyenletesen napbarnított bronzbarna szín elérését. A „fekete királynő-, vagyis a lilarépa-kivonattal dúsított, antocianinokban és erős antioxidáns hatású béta-karotinokban gazdag dzsem segít előkészíteni a bőrt a napozásra. A tápláló olíva-, körömvirág- és dióolaj, valamint az E-vitamin segítségével, a bőrt a napozás során is védi a kiszáradástól és az idő előtti öregedéstől. A dzsem könnyen kenhető, kellemes érzést kölcsönöz, és királyi ragyogást nyújt a bőrnek már néhány nappal a napozás megkezdése után.

Figyelem: A Biobaza SUN Royal szuperbarnító dzsem UV szűrővel nem rendelkezik, ezért alkalmazása a már bizonyos színt nyert vagy a napsugarakat megszokott bőrön illetve napvédőkrém használata mellett javasolt. A világosabb bőrű személyeknek vagy gyerekeknek nem javasolt! A túlzásba vitt napozás súlyosan károsítja az egészséget. Az első napozás előtt alkalmazza valamilyen védőfaktorral ellátott krémmel, és azon felül kenje fel a dzsemet a bőrre. Külsőleg alkalmazandó. Szembe ne kerüljön!

Természetes összetevők: lilarépa-kivonat, dióolaj, olívaolaj, kókuszolaj, kakaópor, napraforgóolaj, paradicsomolaj

INCI: PETROLATUM, DAUCUS CAROTA SATIVA (PURPLE CARROT) ROOT EXTRACT, JUGLANS REGIA SHELL EXTRACT, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, JUGLANS REGIA (WALNUT) SEED OIL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER OIL, COCOS NUCIFERA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, THEOBROMA CACAO POWDER, AROMA* (coconut), BETA-CAROTENE HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SOLANUM LYCOPERSICUM FRUIT OIL, PHENETHYL ALCOHOL (AND) CAPRYLYL GLYCOL.
*Natural

m 3

m 2