SQUARE SHOP

Barnulásfokozó és bronzbarna színt megőrző szérum

98%-ban természetes eredetű
50mlFogyasztói ár10,03 €

Az innovatív szérum természetes módon elősegíti a barnulást és megőrzi a bronzbarna színt. A PHOTOTAN és a HYDRAOX komplexszel dúsított formula a természetes barnulási és hidratálást megőrző folyamatot segíti. Könnyen használható – a barnulásfokozó szérumot hozzá kell adni hidratáló krémhez, napvédő termékhez vagy barnulás utáni bőrápoló termékhez. A PHOTOTAN komplex barnulást serkentő összetevőket tartalmaz, míg a HYDRAOX komplex aloe verával, zöld teával és koffeinnel megőrzi a bőr hidratálását és simítja a bőrt.

Használat

Néhany csepp szérumot hozzáadni a bőrápoló termékhez – hidratáló krémhez, vagy a napozó termékhez. Használat után, alaposan mossa meg a kezét! A bőr napozásra való előkészítésére két héttel a napozás kezdete előtt javasoljuk, hogy kezdje el a szérum használatát. A bronzbarna szín minél gyorsabb eléréséért keverje hozzá a szérumot a kedvenc Biobaza Szuperbarnító dzsemjéhez vagy a Száraz napozó olajhoz, és ha meg szeretné őrizni a bronzbarna színt a nyaralás után is, használja hidratáló krémmel vagy a Biobaza S.O.S. joghurttal együtt.

Természetes összetevők

zöld tea, koffein, aloe vera

INCI: AQUA, SORBITOL (AND) ARGININE HCL (AND) ORNITHINE HCL (AND) TYROSINE (AND) SILICA, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, CAFFEINE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, DIHYDROXYACETONE, ERYTHRULOSE, AROMA* (coconut), PHENETHYL ALCOHOL (AND) CAPRYLYL GLYCOL, CARAMEL, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE.
*Natural

m 3

m 2