x 

0 proizvoda.

Biobaza s ponosom predstavlja svoju novu, ''zimsku'' liniju proizvoda koja je osmišljena za reprezentativce Hrvatskog skijaškog saveza, kao i sve ljubitelje skijanja, a ekskluzivno je dostupna u svim dm prodavaonicama. Biobaza & Croski proizvodi sadrže sve prirodne sastojke koji pružaju sve što koži treba u hladnim i nepovoljnim uvjetima, a obožavaju ih i naši poznati skijaši Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Filip Zubčić, Leona Popović i Ida Štimac.

Uključite se u SMS nagradnu igru i osvojite put u St. Moritz na utrke Svjetskog kupa, VIP karte za Snow Queen Trophy, skije ili brojne druge vrijedne nagrade! U periodu od 1.12. do 5. 2. kupite bilo koji Biobaza&Croski proizvod u bilo kojoj dm prodavaonici i prijavite broj računa slanjem SMS poruke sadržaja: BIOBAZA, broj računa, ime i prezime, adresa(ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40kn, PDV uključen.

Pogledajte Pravila Nagradne igre. / Dobitnici 1. kruga SMS nagradne igre / Dobitnici 2. kruga SMS nagradne igre / Dobitnici 3. kruga SMS nagradne igre / Dobitnici 4. kruga SMS nagradne igre