x 

0 proizvoda.

Njega usana, pogotovo u hladnim mjesecima, zahtijeva posebnu brigu i zato su farmaceutski stručnjaci iz Biobaze osmislili dvije nove, potpuno prirodne formule za pomoć kod ispucanih i osjetljivih usana. Bazirani na pčelinjem vosku, uz dodatak hranjivih sastojaka, poput ulja pamuka, kakao maslaca i ekstrakta nordijske kupine te vitamina A i E, novi Bee Balmovi Sugar Therapy i Neutral Soft trenutno zaglađuju i omekšavaju usne i ih štite od isušivanja.

 

sun royal i kapsule banner

Biobaza predstavlja novi proizvod u SUN liniji: READY FOR SUN dodatak prehrani (kapsule)  za pripremu kože za izlaganje suncu na bazi astaksantina, beta-karotena iz crne mrkve te vitamina A, C i E.

LIKOPEN HR

Biobaza je svoju Exclusive liniju obogatila još jednom kremom za njegu lica. Krema s likopenom posebno je osmišljena za njegu masne kože jer ne masti i ne začepljuje pore. Likopen, biljni pigment iz rajčice snažan je antioksidas koji blagotvorno djeluje na kožu jer je čuva od štetnih slobodnih radikala.

sampon hr srb

Biobaza, prirodna kozmetika farmaceutske kvalitete,  s ponosom predstavlja novu Hair liniju. Četiri prirodna šampona jedinstvenih, biljnih formulacija osmišljena su kako bi  svakom tipu kose pružili ciljanu njegu te održali vlasište zdravim, a kosu sjajnom i lijepom. Posebna inovacija je Low Poo šampon sa smanjenim udjelom sulfata, idealnim za svakodnevnu njegu najosjetljivije kose.

Biobaza s ponosom predstavlja svoju novu, ''zimsku'' liniju proizvoda koja je osmišljena za reprezentativce Hrvatskog skijaškog saveza, kao i sve ljubitelje skijanja, a ekskluzivno je dostupna u svim dm prodavaonicama. Biobaza & Croski proizvodi sadrže sve prirodne sastojke koji pružaju sve što koži treba u hladnim i nepovoljnim uvjetima, a obožavaju ih i naši poznati skijaši Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Filip Zubčić, Leona Popović i Ida Štimac.

Uključite se u SMS nagradnu igru i osvojite put u St. Moritz na utrke Svjetskog kupa, VIP karte za Snow Queen Trophy, skije ili brojne druge vrijedne nagrade! U periodu od 1.12. do 5. 2. kupite bilo koji Biobaza&Croski proizvod u bilo kojoj dm prodavaonici i prijavite broj računa slanjem SMS poruke sadržaja: BIOBAZA, broj računa, ime i prezime, adresa(ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40kn, PDV uključen.

Pogledajte Pravila Nagradne igre. / Dobitnici 1. kruga SMS nagradne igre / Dobitnici 2. kruga SMS nagradne igre / Dobitnici 3. kruga SMS nagradne igre / Dobitnici 4. kruga SMS nagradne igre