Rapid6

100ml

Cijena: 4,85 €

Biobaza Rapid6 pasta za zube ne sadrži fluor, SLS, šećer i parabene, a zahvaljujući prirodnim sastojcima i patentiranoj formuli bez abraziva, štiti zube od stvaranja plaka te učvršćuje i štiti zubno meso. Obogaćena je inovativnim sastojkom* OMD koji - klinički dokazano - remineralizira zubnu caklinu čineći zube snažnijima i manje osjetljivima na toplo-hladne podražaje, a ujedno pomaže u održavanju prirodne bjeline i pruža potpunu zaštitu usne šupljine.

*Posebno strukturiran kalcijev karbonat za primjenu u oralnoj higijeni. Zahvaljujući svome sastavu, omogućuje remineralizaciju zubi, zaglađuje njihovu površinu, te ih postupno izbjeljuje vračajući im prirodnu bjelinu i sjaj. Nije abrazivan i ne sadrži nano čestice

Primjena

Za učinkovitu higijenu zubi i usne šupljine savjetujemo četkanje nakon svakog obroka. Biobaza pastu nanesite na suhu četkicu te kružnim pokretima četkajte zube zahvaćajući i masirajući desni, najmanje 2 minute. Svedite gutanje paste na minimum i isperite. Preporučuje se od navršene 12. godine.

Sastojci iz herbarija

Ulje mente, ulje kokosa, ekstrakt stevie, ekstrakt koprive

270x352px 01

270x352px 05