Od Biobaza žena za sve žene!

Biobaza Pink Spirit kolekciju osmislile su isključivo žene kako bi svim ženama skrenule pozornost na prednosti prirodne kozmetike za ljepotu kože, ali i zdravlje cjelokupnog organizma. Nova kolekcija, koju čine gel za tuširanje i maslac za tijelo za učvršćivanje kože te krem deo roll-on za osjetljivu kožu pazuha, bit će ekskluzivno dostupna u dm prodavaonicama u listopadu, Ružičastom mjesecu u kojem se tradicionalno podiže svjesnost o važnosti samopregleda dojki, a time i ranog otkrivanja ovog sve prisutnijeg karcinoma. 

Biobaza Pink Spirit kolekcija plod je rada i ujedinjenih ženskih snaga Biobaza žena. Ana, Irena i Antonela pažljivo su formulirale proizvode visokog udjela prirodnih sastojaka, nježnih prema koži i neodoljivo mirisnih. Martina i Vesna naručile su sve potrebne sastojke, a Ivana je dizajnirala predivnu ambalažu koja svojim vibrantnim tonovima ružičaste boje pokreće pozitivne misli. Kristina, Tamara i Tea uložile su svu svoju kreativnost kako bi mjesec Ružičaste vrpce dosegao što više žena te trajao zauvijek – motivirao žene da brinu o sebi, ugode si malim trenucima opuštanja i kvalitetno njeguju kožu. Štefica, Lidija, Anita i Antonia pobrinule su se da se Pink Spirit proizvede po najvišim farmaceutskim standardima te stigne na policu vaše omiljene dm prodavaonice.

Najvažnije od svega, Biobaza žene isprobale su Pink Spirit proizvode na svojoj koži kako bi vam jamčile sigurnost i izvrsnost ove posebne kolekcije te osigurale još puno ružičastih, mirisnih trenutaka u životu.

Kupnjom svakog proizvoda iz Biobaza Pink Spirit kolekcije se tijekom listopada u svim dm prodavaonicama 1 kuna donira za pomoć radu udruge P.I.N.K. Life.

Zajedno smo jače! #thinkpink

Proizvodi:

Biobaza Pink Spirit gel za tuširanje i maslac za tijelo sadrže morski kolagen, kofein, proteine riže i ekstrakt crnog sljeza, koji će koži vratiti vlažnost, nahraniti je, osigurati prirodnu gipkost, učiniti je mekom i lijepom.

Biobaza Pink Spirit deo roll-on nježnom, kremastom formulacijom bez aluminija, alkohola, parabena, umjetnih mirisa i bojila, konzervansa i drugih štetnih sastojaka, nježno štiti kožu od razvoja neugodnih mirisa uz neodoljiv cvjetni miris koji pruža osjećaj osvježenja.